Panou MDF metalic aluminiu AL01 (2800 x 1300 x 18.7)

M18KR.AL01
Precomanda (livrare in 15 zile)
2.666,39 RON
cu TVA
-
+

Panourile de MDF sunt produse compuse din fibre de lemn amestecate cu rășină și adeziv sub formă de panouri presate la temperaturi ridicate.

Panoul MDF metalic aluminiu AL01 este ideal pentru realizarea pieselor de mobilă de calitate superioară şi a proiectelor de design interior. Substratul materialului este alcătuit din fibre lemnoase, care îi conferă o suprafaţă plană şi netedă, precum şi o densitate şi stabilitate superioară, ceea ce îl face un material excelent pentru prelucrare.

Datorită rezistenței la umiditate, plăcile MDF se folosesc pe scară largă la producția mobilierului pentru bucătărie și baie.


Decorul aluminiu metalic are un aspect rece și urban datorită interacțiunii interesante între albul opac și nuanța argintie, împreună cu suprafața sa strălucitoare, fină. Trăsătura sa cheie este textura periată, care amintește mult de un metal real.


CARACTERISTICI:

- Proprietăți optime ale suprafeței: rezistent la uzură sau zgâriere

- Adecvat pentru montarea elementelor de feronerie și prindere

- Ușor de întreținut și curățat.

Lățime
1300 mm
Grosime
18.7 mm
Lungime
2800 mm
0 Obiect
Fără recenzii

PRODUSE ASEMANATOARE

Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat pentru comparație.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența navigării pe website-ul nostru. Vom presupune că sunteți de acord, dar puteți renunța, dacă doriți.