Mânere din Zamac

Mânere din zamac cu forme drepte și rotunjite pentru corpuri de mobilier moderne și elegante 

Printre accesoriile care adaugă eleganță unui corp de mobilier sunt mânerele, iar cele din zamac sunt printre cele mai potrivite pentru a oferi un aer de modernitate dulapurilor și sertarelor. Cu aspect cromat, nichelat sau satinat, se potrivesc foarte bine atât pieselor de mobilier noi, cât și celor vechi, acolo unde este nevoie de înlocuirea lor. </p>

Realizat dintr-un aliaj de materiale precum zincul, aluminiul, magneziul și cuprul, mânerul din zamac împrumută din caracteristicile fiecăruia în parte, de la rezistența zincului, la turnabilitatea și duritatea cuprului, putând fi utilizate și pentru realizarea de agățători pentru cuiere. Mai mult, ele se comportă bine în contact cu substanțe precum apa, când sunt montate pe mobila de bucătărie sau de baie.

Mânerele din zamac - dimensiuni variate și montaj ușor 

Mânerele din zamac sunt disponibile în mai multe dimensiuni pentru a se potrivi unei varietăți de corpuri de mobilă. Putând lua și formă de butoane, sunt una dintre cele mai potrivite alegeri și pentru mobilierul minimalist, nu doar cel clasic.

Alege mânere din zamac, astfel încât să te bucuri de combinația dintre rezistență și modernitate. La fel de bine însă poți alege și mânere din otel, din aluminiu sau inox dacă ți se par alternative mai bune. Pe toate le poți găsi în magazinul nostru, care îți stă la dispoziție și cu alte servicii și materiale precum PAL melaminat, care este foarte căutat în ziua de azi.

Filtre active

Se afișează 1-20 din 265 produs(e)
Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat pentru comparație.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența navigării pe website-ul nostru. Vom presupune că sunteți de acord, dar puteți renunța, dacă doriți.