Mânere din Plastic

Mânerele îngropate din plastic – potrivite pentru orice tip de mobilier

Pentru piese noi de mobilier sau pentru înlocuirea mânerelor existente, poți opta pentru mânere îngropate din plastic, modele care accentuează estetica și transforma un obiect simplu și util într-o piesă de atracție.

Alături de bogatul sortiment de mânere și cuiere și de modelele de mânere din aluminiu sau de mai rezistentele și aspectuoasele mânere din inox care pot decora camerele de baie și de bucătărie, mânerele din plastic îngropate sunt o alternativă practică, dar cu stil, pe care ar trebui să o iei în considerare.

Mânere îngropate de uși culisante sau pentru mobilă într-o diversitate de mărimi, forme și culori 

Magazinul nostru îți pune la dispoziție o gamă de mânere îngropate rotunde sau ovale cu finisaje cromate, satinate sau de culoarea șampaniei care pot accesoriza într-un mod modern, dar elegant în același timp, orice piesă de mobilier sau ușile glisante de interior. Desigur, accesorizarea cu mânere îngropate este destinată livingurilor, dormitoarelor, băilor și bucătăriilor cu stil modernist spre deosebire de mânerele mobilierului de copii pe care le oferim în forme și nuanțe vesele, viu colorate.

Filtre active

Se afișează 1-14 din 14 produs(e)
Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat pentru comparație.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența navigării pe website-ul nostru. Vom presupune că sunteți de acord, dar puteți renunța, dacă doriți.