Mânere din Oțel

Mânere din oțel rezistente cu o durată lungă de viață

Dintre toate accesoriile pentru mobilă, balamalele și mânerele sunt cele mai solicitate în deschiderea și închiderea ușilor. Pentru a rezista cât mai mult, dar și pentru a-și păstra aspectul, mânerele din oțel sunt printre cele mai potrivite. Ele se adaptează tuturor tipurilor de  sertare și piese de mobilier, în bucătărie, dar și în alte camere, precum dormitoare, livinguri sau băi. Rezistente la coroziune, mai ales atunci când corpurile pe care sunt montate se află în locuri cu umezeală crescută, mânerul din oțel va face față fără probleme trecerii timpului.

Mânere din oțel cu finisaje elegante și dimensiuni potrivite pentru orice corp 

Alegerea mânerelor din oțel se poate face în funcție de dimensiuni, începând cu cele mici de 96 mm și până la unele mai mari de 160 și chiar 192 mm pentru toate felurile de corpuri. De asemenea, dacă ții la finisaje și potrivirea acestora cu piesele de mobilier pe care vor fi montate, poți alege între mânere satinate sau cromate.

De la mânere din oțel, la unele din aluminiu sau inox, ai la dispoziție o gamă variată de accesorii pentru mobilă din PAL melaminat sau alte materiale cu care se potrivesc la fel de bine. În magazinul nostru vei găsi atât materie primă, cât și produse, scule și servicii de debitare care să răspundă și celor mai complexe cereri.

Filtre active

Se afișează 1-12 din 12 produs(e)
Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat pentru comparație.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența navigării pe website-ul nostru. Vom presupune că sunteți de acord, dar puteți renunța, dacă doriți.