Mânere din Aluminiu

Mânere din aluminiu – accesorii indispensabile într-o locuință

Mânerele sunt accesorii cu rol dublu, practic și estetic. Cu ele deschizi și închizi ușile dulapurilor și sertarelor (cu sistem clasic de închidere sau glisante) și tot ele adaugă un plus de eleganță mobilei.

Regency Company îți pune la dispoziție o gamă extinsă de mânere pentru mobilă - mânere din inox și plastic, mânere din zamac, zamac și ceramică, mânere din oțel, aluminiu etc. În categoria "mânere și cuiere" găsești și mânere pentru copii, din plastic, în formă de personaje. Prin simplitatea lor, mânerele de aluminiu se potrivesc pieselor de mobilă moderne și contemporane. Vin cu finisaj cromat, satinat sau negru, în variante diferite de mărimi, cu o distanță între găuri de la 64 la 320 mm. Aluminiul oferă garanția calității, iar designul, o potrivire perfectă cu multiple piese de mobilă.

Mâner din aluminiu pentru mobilă - mânere elegante în linii drepte sau curbe 

Mânerele pentru mobilă din aluminiu sunt potrivite pentru ușile glisante. În oferta noastra găsești mânere elegante, în linii curbe sau drepte, potrivite pentru uși de dulap și uși de sertar de diferite mărimi și forme, pentru mobilierul de hol, dormitor sau living, baie sau bucătărie.

Filtre active

Se afișează 1-20 din 290 produs(e)
Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat pentru comparație.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența navigării pe website-ul nostru. Vom presupune că sunteți de acord, dar puteți renunța, dacă doriți.