Mânere cu Cristale

Butoni pentru mobilă și mânere cu cristale pentru uși de dulap și sertare

Pentru dulapul și sertarele din locuința ta există accesorii de o reală utilitate, dar și design impresionant. Mânerele sunt accesorii mici, dar trebuie să reziste la utilizări repetate, să fie ușor de utlizat, fără să blocheze mâna și fără să provoace accidente. Designul lor poate să schimbe total aspecul pieselor de mobilier pe care sunt montate.

Butonii și mânerele pentru mobilă cu cristale de pe site-ul regencycompany.ro au o viață lungă datorită metalului și zamacului din care sunt fabricate. Sunt ușor de manevrat, și ransformă mobilierul clasic într-unul cu stil datorită cristalelor. Sunt relativ mici, deci pot fi ușor montate pe uși de dulap și sertare din aproape orice încăpere din casă, mai puțin pe acelea din camera copilului, unde este nevoie de mânere pentru copii din plastic flexibil, sigure.

Mânere pentru mobilă cu cristale - schimbă-le pe cele vechi cu unele noi cu cristale

Obții un efect imediat cu un buton/mâner nou cu cristale ori cu un mâner din aluminiu cu un finisaj mat. Dacă vrei să schimbi aspectul mobilei, trebuie doar să le înlocuiești pe cele existente cu unele noi și se va vedea diferența. Butoni și mânere cu cristale, dar și multe alte materiale și finisaje, găsești în magazinul nostru, în categoria mânere și cuiere - mânere din inox, din oțel sau mânere din plastic, le poți înlocui și vin la prețuri accesibile.

Filtre active

Se afișează 1-1 din 1 produs(e)
Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat pentru comparație.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența navigării pe website-ul nostru. Vom presupune că sunteți de acord, dar puteți renunța, dacă doriți.