Mașini de Măturat

Mașini de măturat pentru confort și rapiditate în curățarea oricărui spațiu mic sau mare

Pentru spații mari, care necesită efort susținut de curățare, spații comerciale sau nu, masinile de măturat sunt accesorii indispensabile, curățând orice suprafață într-un timp mult mai scurt decat cele clasice. Ușor și confortabil de mânuit datorită mânerului înalt, nu va trebui să te apleci sau să treci de două ori prin același loc.

Mașini de măturat pentru diverse suprafețe de interior sau exterior

Principalele caracteristici după care poți alege o mașină de măturat pentru exterior sau interior este volumul de colectare, precum și lățimea. În funcție de nevoi, poți alege intre mașini cu volum mic de doar 1.5 litri și până la 25 litri pentru deșeuri mari, precum ambalajele carton și chiar sticlele de plastic. De asemenea, acestea pot avea lățimi de la 360 mm pana la 750 mm.

Putând fi folosită atât la interior cât și la exterior, mașina de măturat va deveni indispensabilă după prima utilizare, așadar nu ezita să o achiziționezi din magazinul nostru. Compactă și ușor de utilizat și depozitat, aceasta se va dovedi utilajul ideal pentru spații mari. De asemenea, la noi poți găsi și adezivi și benzi adezive, dar și alte accesorii pentru bucătărie și întreaga casă.

Filtre active

Se afișează 1-8 din 8 produs(e)
Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat pentru comparație.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența navigării pe website-ul nostru. Vom presupune că sunteți de acord, dar puteți renunța, dacă doriți.