Înălțătoare și Plinte

Plinte pentru mobila de bucătărie - Un plus de eleganță pentru locuință

Plintele sau înălțătoarele sunt accesorii care protejează părți ale mobilierului împotriva loviturilor sau a umidității excesive și oferă eleganță și stil. Dacă vrei să găsești produse excelente, care să se încadreze perfect în orice stil de amenajare vezi oferta de pe site-ul Regencycompany.ro. În plus, poți opta și pentru diferite alte accesorii utile: organizatoare pentru sertar, chiuvete de inox, coloane și coșuri, accesorii blaturi etc.

Înălțătoare pentru blaturile de bucătărie - Modele indispensabile, rezistente și durabile în timp

Astfel, în magazinul nostru există plinte sau înălțătoare pentru blat, precum și terminații, colțare și profile. Aceste produse sunt fabricate din materiale de calitate, robuste, cu aspect elegant, care completează minunat interiorul bucătăriei (plastic, aluminiu, PVC). Sunt ușor de montat, având un impact foarte mare asupra aspectului estetic. Când alegi plinta adecvată, trebuie să iei în considerare că vei avea nevoie și de colțare care să finalizeze decorarea pe lateral.

Dacă te gândești să maschezi picioarele mobilei sau să ascunzi cablurile diferitelor aparaturi electrocasnice din bucătărie, alege plinte speciale, care să te ajute în acest sens. Câteva accesorii din plastic pentru înălțător sunt foarte importante în orice proiect, pentru că sunt practice, ușor de montat și de întreținut, reușind să reziste cu succes în timp.

Filtre active

Se afișează 1-20 din 81 produs(e)
Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat pentru comparație.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența navigării pe website-ul nostru. Vom presupune că sunteți de acord, dar puteți renunța, dacă doriți.