HDF Lemn

HDF wenge sau în alte nuanțe pentru mobilier aspectuos și de calitate

Plăcile din HDF de culoare wenge, cireș, fag, fildeș, nuc, sonoma, stejar sau arțar sunt produse esențiale în industria fabricării de mobilă deoarece pot fi folosite în special pentru părțile din spate sau ca elemente de susținere ale sertarelor sau diverselor compartimentări conform proiectelor de design interior.

Plăcile din HDF lăcuit cu diverse nuanțe ce imită esențe lemnoase sunt excelente pentru completarea proiectelor de mobilier alături de alte materiale, precum PAL melaminat lemn. Pe lângă pretul avantajos, HDF-ul oferă ușurința în manipulare și modelare în funcție de nevoi.

PFL wenge sau cu alte nuanțe - plăci ce pot fi accesorizate în corpul diverselor piese de mobilier

Plăcile de PFL de culoarea wenge, cireș, fag, fildeș, nuc, sonoma stejar sau arțar sunt materiale semi tari, cu modele care simulează esențele lemnoase. Decorurile astfel rezultate sunt folosite la fabricarea mobilei, dar, spre deosebire, de exemplu, de plăcile din MDF lucios lemn, sunt utilizate mai ales ca accesoriu de suport al pieselor de mobilă, fiind o alternativă ieftină și ușor de prelucrat.

Filtre active

Se afișează 1-8 din 8 produs(e)
Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat pentru comparație.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența navigării pe website-ul nostru. Vom presupune că sunteți de acord, dar puteți renunța, dacă doriți.