Fronturi din Lemn Masiv

Fronturile din lemn pentru mobilier - Ideale pentru a oferi o notă de eleganță încăperii

Fronturile din lemn sunt destinate realizării unui mobilier perfect funcțional, căruia îi adaugă valoare din plin prin aspect deosebit. Fronturile din lemn vor personaliza excelent orice încăpere. Dacă vrei produse de top, de calitate superioară, rezistente și durabile, comandă fronturi din lemn masiv de pe Regencycompany.ro. Aici vei descoperi alături de fronturi de lemn masiv, fronturi din MDF, accesorii pentru uși de mobilier, amortizoare, balamale, picioare mobilier, sisteme de deschidere prin apăsare, de deschidere pe verticală sau sisteme de închidere a ușilor.

Fronturile din lemn - Nuanțe diferite ce pot completa cu succes stiluri diverse de amenajare

Fronturile din lemn masiv sunt realizate din materiale robuste, cu un aspect deosebit, elegant, perfect pentru a se armoniza cu celelalte piese de mobilier. Diversitatea nuanțelor (crem, maro, gri etc.) permite personalizarea amenajării, menținând căldura și intimitatea specifică lemnului. Ușile pot fi simple, cu geam sau cu grilaj. Nuanțele deschise sunt potrivite pentru a crea impresia de spațiu, iar cele închise pentru a imprima un aer impunător, elegant.

Filtre active

Se afișează 1-20 din 104 produs(e)
Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat pentru comparație.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența navigării pe website-ul nostru. Vom presupune că sunteți de acord, dar puteți renunța, dacă doriți.