Compania Regency Company

About Regency Company
De aproape 20 de ani suntem partenerul tău de încredere!

Fie că îți amenajezi locuința sau vrei să o modernizezi, Regency Company te sprijină în demersul tău, furnizându-ți produsele de care ai nevoie (PAL, MDF, accesorii mobilă) și servicii dedicate (debitare/căntuire PAL, consiliere tehnică de specialitate, transport).

Pentru că planurile tale sunt importante pentru noi!

Te sprijinim să-ți pui în aplicare ideile cu oferta noastră de pal melaminat, blaturi și MDF, disponibile în culori și texturi diverse.

Totodată, îți oferim cea mai largă gamă de accesorii de mobilă (precum balamale, glisiere, mânere, coloane de depozitare, sisteme de glisare etc.), pentru ca tu să te poți bucura de spații funcționale și moderne. 

Căutăm să ne îmbunătățim constant!

Ascultăm piața și venim cu produse conform nevoilor clienților, oferindu-le mai multe opțiuni de cumpărare, de la mărci consacrate (Egger, Kronospan, Kastamonu, Fundermax, Rehau, Blum, Titus) până la produse accesibile ca preț, dar calitative deopotrivă.

În timp ne-am creat propriile mărci, care poartă garanția Regency Company și corespund cerințelor de executare a proiectelor de mobilier românești: KLS, ETTE, H3D, HDD, STS, STD, Marellis, Crown, Softline Plus, MAX System, KONIG, RegBOND.

Extindere națională

Regency Company deține o rețea de magazine în București, Ilfov, Ploiești, Brașov, Constanța, Cluj, Timișoara, Bacău, cu toate facilitățile de depozitare și distribuție, la cele mai înalte standarde. Ne extindem anual pentru a fi cât mai aproape de tine!

Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat pentru comparație.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența navigării pe website-ul nostru. Vom presupune că sunteți de acord, dar puteți renunța, dacă doriți.