Console

Console metalice pentru fixare solidă a rafturilor sau polițelor

Realizarea unui design de interior armonios și de calitate ține și de aranjamentul diverselor rafturi și polițe care pot fi montate pe pereții încăperilor din bucătărie, baie până la living sau dormitoare. Poziționarea rafturilor pe suprafața verticală a pereților este simplificată prin console din tablă sau din metal pe care le vei găsi într-o varietate de culori și forme pe site-ul nostru.

Alături de o serie de alte accesorii de mobilă diferite așa cum ar fi adezivii și benzile adezive, sistemele de iluminare, sistemele Turo sau ceara corectoare, consolele din metal pentru rafturi sunt elemente necesare pentru realizarea proiectelor de mare sau mică complexitate.

Console din metal de calitate și cu o rezistență superioară

Poziționarea rafturilor din pal melaminat sau MDF poate pune probleme în privința susținerii greutății proprii precum și a obiectelor depozitate pe ele. Pentru a evita fenomenul de curbare sau chiar de rupere din cauza greutății apelează la consolele din metal din oferta noastră care vin într-o paletă mare de forme și culori de la cele neutre, albe sau negre, până la cele colorate divers sau prevăzute cu măști din plastic în diverse culori.

Filtre active

Se afișează 1-20 din 36 produs(e)
Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat pentru comparație.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența navigării pe website-ul nostru. Vom presupune că sunteți de acord, dar puteți renunța, dacă doriți.