Visezi la un dressing in care sa depozitezi toate articolele vestimentare?

Spatii pentru dressing

In functie de spatiul pe care il ai la dispozitie, dressing-ul poate avea diverse dimensiuni. Nu doar problema spatiului este rezolvata, ci si a organizarii obiectelor vestimentare pe categorii.

Dressing in dormitor

Daca dormitorul este suficient de mare, poti monta dulapul pentru haine pe intreg peretele.

Daca ai o camera separata in apropiere, aceasta reprezinta locul potrivit pentru amenajarea unei garderobe.

  • Dressing in debara – daca spatiul iti permite, poti construi un dressing in care sa depozitezi hainele groase, iar pe rafturile de jos poti pune pantofi.
  • Dressing la mansarda – daca dispui de un spatiu generos, poti amenaja un dulap la mansarda.
  • Dressing in hol – daca spatiul nu iti permite, poti incerca sa creezi o garderoba pe lungimea holului.

Accesorii dressing

Cand decizi sa-ti faci un dressing la comanda, tine cont sa incluzi in proiect de accesoriile pentru dressing. Noi iti recomandam gama Max System, care iti compartimenteaza eficient spatiul si iti permite sa organizezi hainele dupa mai multe criterii:  in functie de anotimp, tipul de activitate, culori, materiale etc. Este indicat ca atat hainele, cat si incaltamintea sa fie separate.

Compartimentarea lucrurilor intr-un dressing

Iata care sunt accesoriile pe care le poti include in proiectul de construire a dressing-ului:

1. Suport umerase

Cel mai utilizat accesoriu este suportul pentru umerase. Pe barele superioare poti aseza camasi, jachete si geci, iar pe cele inferioare, pantaloni si fuste.

2. Suport pantaloni

Pentru pantaloni, mai poti folosi suportul special iar daca optezi pentru depozitarea in garderoba a lenjeriei intime si a sosetelor, poti alege suportul pentru pantaloni cu cos.

3. Suport pantofi

Pentru pantofi, poti folosi fie un suport orizontal, amplasat sub haine, ca sertar tip panou ori grilaj, sau ai optiunea de a alege un suport vertical, sub forma de coloana glisanta (de 4 nivele) sau coloana rotativa (de 12 nivele).

4. Suport cravate

Cravatele pot fi tinute in ordine pe suportul de cravate, care poate fi montat langa suportul pentru umerase.

5. Sertar haine

Poti apela la sertare pentru a delimita hainele pe categorii. De exemplu, tricourile sau puloverele pot fi asezate in sertare cu laterale din sticla, iar maieurile si articolele de lenjerie intima pot fi depozitate in cosuri pentru haine.

Accesorii, precum bratari, ochelari de soare, ceas etc. pot sta intr-un sertar cu compartimente, asezat sub umerasele cu haine, pentru a avea un acces facil la ele. 

6. Oglinda glisanta

Pe usa interioara a dulapului poti aseza oglinda glisanta, care are si suport pentru accesorii.