Materialul din care realizezi bucataria este important, atat pentru aspect cat si pentru durabilitate.

Ce materiale poti folosi pentru realizarea mobilei de bucatarie?

Cand vine vorba de alegerea materialelor, nimeni si nimic nu iti poate impune un produs anume.

Cele mai des folosite materiale sunt: pal melaminat, MDF sau lemn masiv. Palul melaminat imita foarte bine lemnul, este ieftin si se gaseste in foarte multe culori. MDF-ul poate fi infoliat (recomandat pentru fronturi usi si sertare de mobilier) si il poti gasi atat in varianta lucioasa, cat si in varianta mata. Spre deosebire de Pal, MDF-ul este un material mai scump, dar si mai rezistent, avand o densitate mult mai mare decat cea a palului.

Daca vrei o bucatarie moderna, poti alege un PAL sau un MDF lucios, dar orice urma va fi vizibila. Daca iti doresti o bucatarie clasica, poti opta pentru un PAL melaminat in culori calde si poti alege manere sau butoni in stil vintage.

Blatul este cea mai expusa suprafata, asaca alegerea materialului trebuie sa fie una inteleapta. Alege un material de calitate, care sa reziste in timp si care sa fie usor de intretinut. Fie ca urmaresti functionalitatea sau aspectul estetic, Regency Company iti prezinta oferta de pal melaminat si blaturi de bucatarie, disponibila intr-o gama variata de culori si texturi, de unde sa alegi ce se potriveste cel mai bine proiectului tau.

Citeste articolul anterior - Cum sa-ti amenajezi bucataria (I)

MDF Regency Company