Acorda atentie tuturor spatiilor din bucataria ta

Mai intai trebuie sa te asiguri ca toate iti sunt la indemana si nu pierzi foarte mult timp alergand de la chiuveta la aragaz sau invers.

Tine intotdeauna cont de forma bucatariei, dar si de spatiul disponibil

Nu toate bucatariile au aceeasi forma sau aceleasi dimensiuni, din acest motiv trebuie sa fii foarte atent la proiectarea si achizitionarea mobilei.

Bucatariile inguste

Daca ai o bucatarie ingusta, cel mai bine ar fi sa optezi pentru o bucatarie in linie. Alege un mobilier practic, corpuri suspendate si inalte, pentru a maximiza spatiul. Alege dulapuri de depozitare cu multe polite, organizatoare pentru sertare, coloane pentru depozitare si chiar un scurgator de vase integrat in dulap.

Intr-o bucatarie ingusta este absolut necesar sa utilizezi tot spatiul pe care il ai la dispozitie pe verticala. Pentru a te bucura de spatii functionale, apeleaza la coloanele de depozitare – cos Jolly, coloana glisanta, coloana rotativa, organizatoare pentru sertare, etc. Proiectele de succes au nevoie de produse de calitate, de aceea noi iti oferim cea mai larga gama de accesorii de mobilier (profile inaltator, plinte, balamalemanere si butoni, glisiere, sisteme pentru sertare, coloane glisante si multe altele). 

Bucatariile mari

Cand avem la indemana spatiu din belsug, problema se simplifica putin. Poti alege o bucatarie in forma de U sau in forma de L, bucatarie cu insula, bucatarie in linii paralele. 

Citeste articolul urmator - Cum sa-ti amenajezi bucataria (II)