• -39%

Blat bucătărie KRONOSPAN square edge 1 fata ABS stejar evoke coasta K365 FP (38 X 635 X 4100)

B38KR.K365.FP.63.5M
575,83 RON
cu TVA
942,04 RON -366,21 RON
-
+

Blatul Kronospan square edge 1 fata ABS stejar evoke coasta K365 FP este versiunea modernă a unui blat de lucru cu cant drept şi o bandă cant ABS de 1,5 mm care conferă un aspect solid, rectangular. Liniile simple, mai curate fac ca acest blat de lucru să fie perfect pentru orice design contemporan sau minimalist al bucătăriei.


Decorul stejar evoke coasta elogiază frumusețea naturii, cu fisurile și nodurile sale autentice. Profunzimea culorii, rusticitatea blândă și nodurile negre pot recrea o stare de spirit autentică în orice spațiu și pot deveni un accent interesant în designul mobilierului sau ca decor pentru blaturi de lucru.


CARACTERISTICI:

- Rezistent la pete

- Igienic și ușor de curățat

- Rezistent la căldură


RECOMANDĂRI:

Curățarea suprafeței trebuie să aibă loc periodic. Se recomandă folosirea agenților de curățare delicați care nu conțin componente abrazive întrucât pot duce la modificări ale gradului de luciu și la zgârieturi.

Cum trebuie efectuată curățarea?

Pulverizați produsul de curățare cu moderație pe suprafață și lăsați-l să acționeze maxim 5 minute. Apoi ștergeți cu o lavetă uscată din microfibră, neabrazivă.


- Suprafețele nu trebuie utilizate pentru tăiere

- Trebuie evitată așezarea obiectelor de gătit fierbinți

- Lichidele vărsate trebuie curățate imediat, în special în zonele din jurul decupajelor și îmbinărilor.

Lățime
635 mm
Grosime
38 mm
Lungime
4100 mm
17 Produse
Fără recenzii

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat pentru comparație.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența navigării pe website-ul nostru. Vom presupune că sunteți de acord, dar puteți renunța, dacă doriți.