• -24%

Blat bucătărie KRONOSPAN square edge 1 fata ABS piatra lunar deschis K103 SL (38 X 635 X 4100)

B38KR.K103.SL.63.5M
718,53 RON
cu TVA
943,07 RON -224,54 RON
-
+

Blatul Kronospan square edge 1 fata ABS piatra lunar deschis K103 SL este versiunea modernă a unui blat de lucru cu cant drept şi o bandă cant ABS de 1,5 mm care conferă un aspect solid, rectangular. Liniile simple, mai curate fac ca acest blat de lucru să fie perfect pentru orice design contemporan sau minimalist al bucătăriei.


Piatra lunar deschis este o imitație de rocă în nuanțe crem-bej și gri. Textura sa adâncă de ardezie adaugă mai multă autenticitate și reflectă aspectul distinctiv al pietrei naturale. Decorul este expresiv și creează o ambianță armonioasă atunci când este combinat cu nuanțe estompate și pământii.


CARACTERISTICI:

- Rezistent la pete

- Igienic și ușor de curățat

- Rezistent la căldură


RECOMANDĂRI:

Curățarea suprafeței trebuie să aibă loc periodic. Se recomandă folosirea agenților de curățare delicați care nu conțin componente abrazive întrucât pot duce la modificări ale gradului de luciu și la zgârieturi.

Cum trebuie efectuată curățarea?

Pulverizați produsul de curățare cu moderație pe suprafață și lăsați-l să acționeze maxim 5 minute. Apoi ștergeți cu o lavetă uscată din microfibră, neabrazivă.


- Suprafețele nu trebuie utilizate pentru tăiere

- Trebuie evitată așezarea obiectelor de gătit fierbinți

- Lichidele vărsate trebuie curățate imediat, în special în zonele din jurul decupajelor și îmbinărilor.

Lățime
635 mm
Grosime
38 mm
Lungime
4100 mm
1 Obiect
Fără recenzii
Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat pentru comparație.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența navigării pe website-ul nostru. Vom presupune că sunteți de acord, dar puteți renunța, dacă doriți.