• -20%

Blat bucătărie KRONOSPAN square edge 1 fata ABS flow fier K352 PH (38 X 635 X 4100)

B38KR.K352.PH.63.5M
753,26 RON
cu TVA
941,57 RON -188,31 RON
-
+

Blatul Kronospan square edge 1 fata ABS flow fier K352 PH este versiunea modernă a unui blat de lucru cu cant drept şi o bandă cant ABS de 1,5 mm care conferă un aspect solid, rectangular. Liniile simple, mai curate fac ca acest blat de lucru să fie perfect pentru orice design contemporan sau minimalist al bucătăriei.


Decorul flow fier reunește efectele metalice și caracterul de beton. Jocul nuanțelor de gri deschis și închis cu diferite profunzimi și texturile sale expresive permit utilizarea sa largă pentru diferite concepte de interior.


CARACTERISTICI:

- Rezistent la pete

- Igienic și ușor de curățat

- Rezistent la căldură


RECOMANDĂRI:

Curățarea suprafeței trebuie să aibă loc periodic. Se recomandă folosirea agenților de curățare delicați care nu conțin componente abrazive întrucât pot duce la modificări ale gradului de luciu și la zgârieturi.

Cum trebuie efectuată curățarea?

Pulverizați produsul de curățare cu moderație pe suprafață și lăsați-l să acționeze maxim 5 minute. Apoi ștergeți cu o lavetă uscată din microfibră, neabrazivă.


- Suprafețele nu trebuie utilizate pentru tăiere

- Trebuie evitată așezarea obiectelor de gătit fierbinți

- Lichidele vărsate trebuie curățate imediat, în special în zonele din jurul decupajelor și îmbinărilor.

Lățime
635 mm
Grosime
38 mm
Lungime
4100 mm
4 Produse
Fără recenzii
Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat pentru comparație.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența navigării pe website-ul nostru. Vom presupune că sunteți de acord, dar puteți renunța, dacă doriți.