• -20%

Blat bucătărie KRONOSPAN linen block wood K029 SU (38 X 600 X 4100)

B38KR.K029.60M
597,99 RON
cu TVA
747,49 RON -149,50 RON
-
+

Blatul de lucru Kronospan linen block wood K029 SU are la bază o placă de PAL simplu, acoperită cu un laminat decorativ HPL şi este întărit în partea din faţă cu o fâşie HDF specială, ceea ce îl face ideal pentru spații de bucătărie, birou şi magazin. O fâşie specială de silicon este aplicată sub cantul profilat, de-a lungul întregii lungimi a blatului de lucru, formând o barieră antistropi şi protejând blatul împotriva infiltraţiei apei.


Linen block wood impresionează prin nuanțele sale de bej, maro și alb clar. Paleta de culori pământii și dușumelele de lemn natural, cu urme vizibile de ferăstrău ne amintesc despre valoarea măiestriei și a autenticității. Textura netedă mată poate adăuga confort oricărui proiect de interior.


CARACTERISTICI:

- Rezistent la pete

- Igienic și ușor de curățat

- Rezistent la căldură


RECOMANDĂRI:

Curățarea suprafeței trebuie să aibă loc periodic. Se recomandă folosirea agenților de curățare delicați care nu conțin componente abrazive întrucât pot duce la modificări ale gradului de luciu și la zgârieturi.

Cum trebuie efectuată curățarea?

Pulverizați produsul de curățare cu moderație pe suprafață și lăsați-l să acționeze maxim 5 minute. Apoi ștergeți cu o lavetă uscată din microfibră, neabrazivă.


- Suprafețele nu trebuie utilizate pentru tăiere

- Trebuie evitată așezarea obiectelor de gătit fierbinți

- Lichidele vărsate trebuie curățate imediat, în special în zonele din jurul decupajelor și îmbinărilor.

Lățime
600 mm
Grosime
38 mm
Lungime
4100 mm
20 Produse
Fără recenzii
Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat pentru comparație.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența navigării pe website-ul nostru. Vom presupune că sunteți de acord, dar puteți renunța, dacă doriți.