Amortizoare Sisteme

Amortizoare pentru glisieră - Funcționalitate și ușurință în folosirea mobilierului

Sertarele mobilierului sunt, de multe ori, zgomotoase, disturbând liniștea din locuință atunci când sunt deschise sau închise. În acest scop sunt folosite amortizoarele, accesorii ușor de montat și care reduc zgomotul produs la închiderea și deschiderea sertarelor. În magazinul Regencycompany.ro există produse de calitate, potrivite pentru pieselor de mobilă din casă, cum ar fi șine și profile, amortizoare pentru sistemele de glisare sau accesorii pentru sistemele de glisare, scule, canturi de mobilier, mânere și cuiere, elemente de îmbinare și multe alte piese pentru producția mobilei.

Amortizoare pentru glisieră - Care sunt avantajele acestor piese?

În magazinul nostru pot fi găsite seturi de amortizoare pentru sisteme de glisare, ce oferă un plus de fiabilitate și de siguranță, cu rol de maximiza funcționarea pieselor de mobilier ce se glisează. Avantajele produselor sunt: montarea ușoară și rapidă pe diferite tipuri de glisiere, montarea simplă, fără să necesite un specialist, garanția închiderii și deschiderii sertarelor de nenumărate ori, silențiozitatea crescută, calitatea superioară a materialelor, durabilitatea, prețurile accesibile. Mecanismele se fixează cu ajutorul șuruburilor și reușesc să transforme un sertar clasic într-unul cu performanțe moderne.

Filtre active

Se afișează 1-3 din 3 produs(e)
Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat pentru comparație.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența navigării pe website-ul nostru. Vom presupune că sunteți de acord, dar puteți renunța, dacă doriți.