Amortizoare

Amortizoare sertare - accesorii esențiale pentru alcătuirea unor piese de mobilier silențioase

Sertarele pot scoate deseori diferite zgomote, iar acest lucru obligă la rezolvarea problemei încă din atelierele meșterilor. Astfel, aceștia au nevoie nu doar de diferite materii prime pentru mobilier (PAL melaminat, MDF, HDF uni), destinate construirii pieselor, ci și de accesorii de mobilă adecvate: amortizoare, glisiere cu bile, cu role sau cu prindere sub sertar, diferite sisteme de închidere pentru sertare etc. În magazinul nostru online poți descoperi o ofertă bogată de produse speciale pentru a crea piese de mobilier silențioase sau pentru a rezolva problema trântirii ușilor.

Amortizorul pentru sertar - De ce să alegi o piesă din această categorie?

Amortizoarele de pe site sunt de diferite tipuri (pentru glisieră și metabox, lamă pentru glisieră sau pentru glisieră cu role), au un raport calitate-preț corect și sunt la îndemână, fără să mai fie nevoie de deplasare până la magazin. De asemenea, pot fi montate foarte ușor și rapid la diferite sertare, indiferent dacă este vorba despre mobila de dormitor, bucătărie, living, baie, hol, garaj etc., oferind garanția închiderii și deschiderii lipsite de zgomot pentru o lungă perioadă de timp. Amortizoarele sunt confecționate din materiale de calitate superioară și permit deschiderea sertarelor ușor, doar printr-o simplă atingere. Ele transformă un sertar obișnuit într-unul lejer de utilizat, fără riscuri aduse proprietarului.

Dacă ai nevoie să repari vechile sertare ale mobilei din casă, să le faci mai silențioase sau dacă vrei să construiești piese noi, atunci alege din magazinul nostru materiile prime și accesoriile de care ai nevoie și bucură-te de confortul dorit.

Filtre active

Se afișează 1-4 din 4 produs(e)
Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat pentru comparație.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența navigării pe website-ul nostru. Vom presupune că sunteți de acord, dar puteți renunța, dacă doriți.