Ambalare

Folie cu bule și folie stretch pentru ambalarea produselor

Când ai nevoie de operațiuni de ambalare a mobilierului sau a oricăror alte tipuri de produse care solicită un grad ridicat de protecție la transport, foliile cu bule și foliile stretch din oferta magazinului online Regencycompany.ro sunt materialele de ambalare ideale. Alături de o gamă de accesorii diverse, produsele și materialele de ambalare din oferta noastră îndeplinesc cerințele privind protecția la șocuri și au prețuri foarte bune.</p>

Bandă adezivă din hârtie pentru mascare și protecție a suprafețelor de mobilier

Magazinul nostru online îți oferă o gamă variată de adezivi și benzi adezive de mascare realizate din hârtie de lățimi diverse în funcție de dimensiunile suprafețelor pe care vrei să le protejezi. Benzile adezive de culoare galbenă alături de produsele pentru ambalare din categoria foliilor cu bule și a foliilor stretch sunt obiecte care nu ar trebui să lipsească din trusa unui tâmplar profesionist sau a unui entuziast în domeniul bricolajului alături de alte scule și accesorii specifice acestui domeniu.

Filtre active

Folie stretch
Disponibil
Ambalare

Folie stretch

46237.38.190
43,45 RON
Folie stretch.
Folie cu bule
Disponibil
Ambalare

Folie cu bule

46238.38.100
2,30 RON
Folie cu bule.
Se afișează 1-6 din 6 produs(e)
Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat pentru comparație.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența navigării pe website-ul nostru. Vom presupune că sunteți de acord, dar puteți renunța, dacă doriți.