Cuiere (Agatatori) din Zamac

Agățătorile de cuier - Accesorii utile pentru personalizarea spațiului

Accesoriile pentru mobilier sunt folosite astăzi pentru a schimba complet designul unei piese, nu doar pentru partea lor funcțională. Astfel, un rol important în personalizarea spațiului interior al locuinței îl au mânerele și cuierele, butonii și agățătorile de cuier. In magazinele Regency Company și online poți găsi mânere din aluminiu, mânere din inox, mânere din oțel, mânere din zamac, mânere pentru mobilierul copiilor, dar și cuiere și agățători din zamac, care se remarcă prin finisaje deosebite precum: antic, crom, negru, satin nichel, satinat.

Cuiere în diverse stiluri, moderne sau clasice - Avantajele unor accesorii de calitate pentru depozitarea hainelor 

Produsele din magazinul nostru sunt destinate cuierelor de pe holul locuințelor, dar pot fi montate și în alte locuri, cum ar fi garaj, balcon, cămară, dressing. Sunt fabricate din materiale rezistente, durabile și pot fi montate ușor și rapid, au un aspect deosebit și completează minunat orice stil de amenajare. Agățătorile pentru cuier au forme și dimensiuni diferite, aspect clasic (cu unul, cu două cârlige) sau modern, iar prețurile sunt accesibile.

Filtre active

CUIER TEK 5302, CROM
Disponibil
Cuiere (Agatatori) din Zamac

CUIER TEK 5302, CROM

TEK5302.04
9,06 RON
Cuier TEK 5302 crom
Se afișează 1-20 din 77 produs(e)
Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat pentru comparație.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența navigării pe website-ul nostru. Vom presupune că sunteți de acord, dar puteți renunța, dacă doriți.