Adezivi și Soluții de Curățare

Adezivi pentru proiecte reușite de mobilier

În magazinul nostru online găsești o gamă variată de solutii destinate lipirii pieselor de mobilier în mod eficient, pe termen cât mai lung. Pentru a putea aplica cu succes o soluție de adeziv pentru mobilă, este foarte important ca suprafețele să fie curate și netede. Procesul de curățare a suprafețelor se face prin intermediul unei soluții speciale de îndepărtat adezivul. În oferta noastra găsești tot necesarul de soluții pentru a-ți repara sau asambla mobilierul!

Bandă adezivă pentru stabilizarea mobilierului

În oferta disponibilă pe site-ul nostru poți descoperi soluții variate de bandă dublu adezivă simplă sau cu activator. De asemenea, poți comanda adeziv pentru cant. Toate produsele noastre garantează o lipire eficientă, cu rezistență pe termen lung.

Pe lângă soluții de banda dublu adezivă cu activator și variante de adeziv pentru lipirea cantului din ABS la preț mic, în oferta noastră găsești și alte elemente care te vor ajuta să obții piese de mobiler solide și practice. De pe site și din magazinele Regency Company poți comanda sisteme Turo și soluții solide de console din metal pentru fixarea rafturilor sau polițelor, și tot la noi găsești și cele mai bune variante de ceară corectoare, care îți permit să redai mobilierului tău strălucirea și aspectul uniform.

Filtre active

Se afișează 1-20 din 48 produs(e)
Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat pentru comparație.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența navigării pe website-ul nostru. Vom presupune că sunteți de acord, dar puteți renunța, dacă doriți.