Accesorii Îmbinare

Capace autoadezive pentru mobilă - Elemente de îmbinare pentru mobilier

Pentru realizarea și asamblarea pieselor de mobilier este nevoie de materiale, scule, unelte si elemente de îmbinare potrivite, fie că este vorba despre șuruburi de cuplare, holșuruburi, colțare, șine și profile sau capace autoadezive pentru mascarea șuruburilor. Daca ești producator de mobilier sau doar pasionat de tâmplărie și vrei să realizezi piese de mobilier deosebite, nu uita să cauți elemente de îmbinare și accesorii în oferta bogată a magazinului Regencycompany.ro. Produsele se remarcă prin calitatea superioara, durabilitate și rezistență, dar și prin prețurile accesibile.

Capace autoadezive pentru mascarea șuruburilor - Culori diferite, care completează minunat materialul pieselor de mobilier

În magazinul nostru vei gasi seturi de pastile autoadezive pentru mascarea șuruburilor, în diferite culori: roșu, galben, alb, gri, portocaliu, negru, violet, bej, maro, albastru etc., fabricate din plastic rezistent și cu aspect deosebit. Capacele autoadezive se potrivesc pentru piese de mobilier fabricate din materiale diferite.

Filtre active

Se afișează 1-20 din 117 produs(e)
Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat pentru comparație.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența navigării pe website-ul nostru. Vom presupune că sunteți de acord, dar puteți renunța, dacă doriți.