Accesorii Corpuri de Mobilier

Accesoriile pentru corpurile de mobilier - Transformarea locuinței într-un loc practic

Pentru crearea unor spații cu amenajări funcționale sunt utilizate diferite accesorii, care transformă rapid mobilierul într-unul practic și cu aspect estetic deosebit: rotile ce permit deplasarea dulapurilor, noptierelor sau altor piese de mobilier, suporturile pentru corpurile suspendate, care ajută la economisirea spațiului sau suporturile de prindere pentru polițe, ce creează spații utile, destinate așezării obiectelor decorative sau cărților.

Accesorii pentru corpurile de mobilier - Diversitate și caracteristici tehnice de top

Accesoriile pentru corpurile de mobilier din magazinul nostru sunt variate și pot completa orice tip de proiect. Rotilele au materiale (plastic și silicon), culori (gri, negru, crom, transparent), diametre (25-75mm) și caracteristici variate: există rotile cu sau fără frână, cu o singură roată sau cu două, care pot suporta greutăți mici și mari. Alte accesorii pentru mobilier sunt suporturile destinate pentru suspendare (șine, agățători, colțare), ce permit mobilarea spațiilor în numeroase moduri practice sau suporturile pentru polițe, ce pot fi utile în orice cameră din locuință (dormitor, living, bucătărie, baie, garaj, cămară etc.): suporturi pentru polița de sticlă, pentru polița cu manșon din plastic, suport papagal din metal pentru sticlă, pentru poliță prin frezare, suport din metal cu inel etc.

Accesorii Corpuri de Mobilier

Filtre active

Se afișează 1-20 din 157 produs(e)
Produs adăugat la lista de dorințe
Produs adăugat pentru comparație.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența navigării pe website-ul nostru. Vom presupune că sunteți de acord, dar puteți renunța, dacă doriți.